Edicte B.A. del 29-12-2022 pel qual es notifica una Sentència al Sr. Marc Sugra'es López.

Fecha de publicación04 Enero 2023
Fecha29 Diciembre 2022
Número de Gaceta2
JF20221229_12_48_41

Edicte

Edicte B.A. del 29-12-2022 pel qual es notifica una Sentència al Sr. Marc Sugra'es López.

Alexandre Ferreira Teixeira, Secretari Judicial de la Batllia del Principat d' Andorra,

Faig saber

Que en els autes del judici civil tramitats pel procediment d' Arrendaments Urbans, núm. 2000126/2022, seguit entre les parts, respectivament, agent i defenent, el Sr. Marcel Albos Riba i la societat Casa Tarrat Patrimonial, SA contra el Sr. Marc Sugra'es López, ha recaigut la Sentència de data 13 de desembre del 2022 que, reproduïda en la part dispositiva, diu així:

' Decideix:

Primer.- Que estimant la demanda formulada per la representació processal del Sr. Marcel Albos Riba i de la societat Casa Tarrat Patrimonial, SA contra el Sr. Marc Sugra'es López he de declarar i declaro la resolució del contracte subscrit per sengles parts en judici, a comptar del 29 de març del 2022 i he de condemnar ensems al demandat a deixar el pis número 1 situat a l' Av. Sant Jaume 12 d' Escaldes-Engordany, lliure, vacu, expedit i a la lliure disposició de la part agent.

Segon.- Condemnar al Sr. Marc Sugra'es López a pagar a la part agent la quantitat de 304,08.- euros en concepte de rendes degudes fins a la data de formulació de la demanda. Aquest import haurà de ser incrementat amb els interessos legals a comptar de la contesta a la demanda i fins al seu efectiu pagament.

Tercer.- Condemnar a al Sr. Marc Sugra'es López a pagar una suma igual al preu d' arrendament mensual de la unitat immobiliària arrendada, per import de 458.- euros mensuals, a partir del mes d' abril del 2022, inclòs, i fins a l' efectiu retorn de la possessió, tot plegat juntament amb els interessos legals devengats des del venciment respectiu de les sumes suara esmentades.

Finalment, s' escau...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR