Edicte B.A. del 4-11-2022 per emplaçar als Srs. David Soriano Navarro i Elisabeth Payan Aguilera.

Fecha de publicación16 Noviembre 2022
Fecha04 Noviembre 2022
Número de Gaceta135
JC20221109_10_18_46

Edicte

Edicte B.A. del 4-11-2022 per emplaçar als Srs. David Soriano Navarro i Elisabeth Payan Aguilera.

Tomàs Lomero Ribó, Secretari Judicial de la Batllia del Principat d' Andorra,

Faig saber

Que en els autes del judici civil 3000260/2022 tramitat pel procediment d' arrendaments previst en el Codi de procediment civil, i a instància del Sr. Luc Roger J Weytens s' emplaça als Srs. David Soriano Navarro i Elisabeth Payan Aguilera per tal que compareguin en el procés i contestin a la demanda presentada per l' actora (còpia de la qual es troba llur disposició a la Batllia) en el termini de tretze (13) dies hàbils a comptar des de la publicació del present, d' acord amb allò disposat a l' article 280 del Codi de procediment civil, advertint-los que si no compareixen en el termini esmentat seran declarats en rebel·lia.

Així mateix, se' ls informa que en mèrits de les disposicions de l' article 41 del Codi de Procediment Civil, que:

' 1. Amb caràcter general, en tots els processos és preceptiva la defensa i l' assistència tècnica prestades per un advocat. No obstant això, la intervenció de l' advocat és facultativa en els processos que se segueixen pel procediment abreujat quan la quantia del procés no sigui superior a 1.500 euros, i pel procediment de jurisdicció voluntària, llevat de l' internament d' urgència de persones. Aquesta intervenció també és facultativa en el procediment d' injunció si l' import del deute reclamat no és superior a 3.000 euros.

Tampoc és necessària la intervenció de l' advocat per presentar escrits que...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR