Edicte B.A. del 4-2-2022 pel qual es notifica un Aute al Sr. Juan Quintas Pérez.

Fecha de publicación16 Febrero 2022
Fecha04 Febrero 2022
SecciónAdministració de Justícia
Número de Gaceta22
JF20220208_10_13_07

Edicte

Edicte B.A. del 4-2-2022 pel qual es notifica un Aute al Sr. Juan Quintas Pérez.

Patricia Medina Giles, Secretària Judicial de la Batllia del Principat d' Andorra,

Faig saber

Que en els autes del judici civil tramitats pel procediment d' Injunció núm. 5000599/2021, seguit entre les parts, respectivament, agent i defenent, Comunitat de propietaris de l' edifici Deu Sol contra el Sr. Juan Quintas Pérez, ha recaigut Aute del 10 de gener del 2022 que, reproduït en la part dispositiva, diu així:

' Decideix:

Primer.- Admetre a tràmit la petició de procediment d' injunció presentada per la Comunitat de propietaris de l' edifici Deu Sol contra el Sr. Juan Quintas Pérez en reclamació de la quantitat de 4.347,30' en concepte de aportació proporcional per a la gestió del 2020 i 2021, 632,23' en concepte de notificació de deute extrajudicial, més 30,00' de taxes judicials, així com les costes processals i els honoraris d' advocat i procurador.

Segon.- Requerir al deutor perquè en el termini dels tretze dies hàbils següents al dia en què se li notifica aquest aute, faci alguna de les actuacions següents:

a) Consigni o pagui al creditor l' import del deute reclamat.

b) Acrediti prop del tribunal que ha satisfet l' import del deute reclamat.

c) Comparegui per al·legar que s' oposa al deute reclamat i exposar els motius pels quals considera que no ha de satisfer, en tot o en part, l' import del deute reclamat.

S' adverteix al deutor que, en cas que no ho faci, es despatxarà l' execució contra ell i se li imposaran les costes processals.

Aquesta resolució no és ferma i contra la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR