Edicte B.A. del 5-5-2023 pel qual es notifica un Aute als Srs. Filipe Jorge Medeiros Eleuterio i Carmen Pereira Araujo Eleuterio.

Fecha de publicación17 Mayo 2023
Fecha05 Mayo 2023
Número de Gaceta65
SecciónAdministració de Justícia
JF20230515_10_08_29

Edicte

Edicte B.A. del 5-5-2023 pel qual es notifica un Aute als Srs. Filipe Jorge Medeiros Eleuterio i Carmen Pereira Araujo Eleuterio.

Sr. Josep Pol Pedrós, Secretari Judicial del Principat d' Andorra,

Faig saber

Que, en el marc dels autes de Jurisdicció de Menors enregistrats amb el número seqüencial 2000008/2021, ha recaigut Aute de data 20 d' abril de 2023, la part dispositiva del qual diu:

' Primer.- L' arxiu de les presents actuacions dels menors E. i X. A. E., en haver establert la seva residència fora del Principat d' Andorra i havent estat derivada la situació dels menors als Serveis Territorials d' Atenció a la Infància i a l' Adolescència del territori de residència actual d' aquests.

Segon.- Notificar la present resolució a les parts interessades.

Tercer.- Contra aquesta resolució es pot interposar recurs d' apel·lació que es presenta directament davant la Sala del Tribunal Superior de Justícia, en el termini de 13 dies hàbils des de la notificació, havent d' adjuntar còpia...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR