Edicte B.A. del 6-10-2022 per comunicar la cessació de pagaments i fallida de la societat ' Construccions Grup Dos, SLU' , propietària del negoci ' Construcció Grup Dos' .

Fecha de publicación12 Octubre 2022
Fecha06 Octubre 2022
Número de Gaceta120
SecciónAdministració de Justícia
JF20221007_12_44_35

Edicte

Edicte B.A. del 6-10-2022 per comunicar la cessació de pagaments i fallida de la societat ' Construccions Grup Dos, SLU' , propietària del negoci ' Construcció Grup Dos' .

Tomàs Lomero Ribó, Secretari Judicial de la Batllia del Principat d' Andorra.

Faig saber

Que en el marc dels autes 3000176/2022, relatives al procediment concursal que afecte a la societat ' Construccions Grup Dos, SLU' , propietària del negoci ' Construcció Grup Dos' , en data 5 d' octubre d' enguany s' ha dictat Aute, la part dispositiva del qual diu:

' Primer.- Declarar en estat de cessació de pagaments i fallida a la societat ' Construcció Grup Dos, SLU' , a partir del dia 10 de maig del 2022.

Segon.- Nomenar administrador de la cessació de pagaments i fallida al Saig Sr. Xavier Granyó Ribes, amb domicili professional radicat a l' Avinguda del Fener, 17, Edifici Eland Unió, 5-2, d' Andorra la Vella, el qual haurà de procedir a efectuar les operacions previstes als articles 60 i concordants del Decret de data 4 d' octubre de 1969 sobre el procediment per a la cessació de pagaments i fallida, una volta hagi acceptat el càrrec pel qual ha estat nomenat.

Tercer.- Nomenar controlador al Sr. David Morales Trullols, en nom i representació de la ' Caixa Andorrana de Seguretat Social' .

Quart.- Donar publicitat a la present resolució mitjançant la publicació d' edictes al Butlletí Oficial del Principat d' Andorra, fent constar que per tot al cap de trenta dies hàbils des de la publicació, tots els creditors hauran d' haver lliurat els justificants dels crèdits a l' administrador...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR