Edicte B.A. del 6-3-2023 pel qual es notifica un aute d' extensió de fallida del Sr. Luis Carlos Rodrigues Pinto, titular del comerç Serveis Professionals L.L.

Fecha de publicación08 Marzo 2023
Fecha06 Marzo 2023
Número de Gaceta33
SecciónAdministració de Justícia
JPF20230306_08_57_41

Edicte

Edicte B.A. del 6-3-2023 pel qual es notifica un aute d' extensió de fallida del Sr. Luis Carlos Rodrigues Pinto, titular del comerç Serveis Professionals L.L.

Eduard Juste Armengol, secretari judicial de la Batllia del Principat d' Andorra.

Faig saber

Que en els autes de cessació de pagaments i fallida del Sr. Luis Carlos Rodrigues Pinto, titular del comerç Serveis Professionals, L.L., número 5000202/2022, ha recaigut aute de data 6 de març del 2023, que reproduït en la part dispositiva, diu així:

' Decideix:

Primer.- Estendre els efectes de la fallida del Sr. Luis Carlos Rodrigues Pinto, en la seva condició de titular administratiu del negoci Serveis Professionals L.L., a la Sra. Liliana Filipa Gonçalves Pinto.

Segon.- Fixar el dia 14 de setembre del 2022 com a data d' extensió personals dels efectes de la fallida.

Tercer.- Procedir a la publicació d' aquesta decisió al Butlletí Oficial del Principat d' Andorra a fi que els eventuals creditors de la Sra. Liliana Filipa Gonçalves Pinto presentin els crèdits a l' administradora judicial en el termini de trenta (30) dies hàbils a comptar de la publicació del present aute, i fer avinent a l' administradora que disposa del termini de tres mesos per a formar un estat de crèdits.

Quart.- Comunicar als eventuals creditors, a través de la seva publicació al Butlletí Oficial del Principat d' Andorra, que l' Administradora judicial del present procediment és la Sra. Clara Veganzones Alonso-Cortés, amb domicili...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR