Edicte B.A. del 7-10-2021 pel qual es notifica un Aute al Sr. Jonathan López Bravo.

Fecha07 Octubre 2021
Fecha de publicación24 Noviembre 2021
Número de Gaceta123
SecciónAdministració de Justícia
JF20211116_11_11_58

Edicte

Edicte B.A. del 7-10-2021 pel qual es notifica un Aute al Sr. Jonathan López Bravo.

Alexandre Ferreira Teixeira, Secretari Judicial de la Batllia del Principat d' Andorra,

Faig saber

Que en els autes del judici civil tramitats pel procediment abreujat, núm. 2000476/2020, seguit entre les parts, respectivament, agent i defenent, la Sra. Mònica Parrilla Indalecio contra el Sr. Jonathan López Bravo, ha recaigut Aute del 28 de setembre del 2021 que, reproduït en la part dispositiva, diu així:

Decideix:

Primer- Aprovar, de conformitat amb les disposicions de l' article 299 del Codi de Procediment Civil, les mesures provisionals següents:

- Establir la pàtria potestat del menor P. L. P. conjunta entre ambdós progenitors.

- Establir un règim de guarda i custòdia del menor, P. L. P., atribuït a la Sra. Monica Parrilla Indalecio.

- Establir un dret de visita a favor del Sr. Jonathan Lopez Bravo, consistint en tenir contacte amb el menor, un dia a la setmana, sota supervisió del Servei de Trobada Familiar.

- Establir que els contactes telefònics del pare amb el menor, essent aquests en format videotrucada, hauran d' ésser supervisats pel Servei de Trobada Familiar.

- Fixar una pensió d' aliments pensió a favor de la mare i a càrrec del progenitor d' un import de 300.- euros mensuals pel menor, el qual s' haurà de fer efectiu dins dels cinc primers dies de cada mes al compte bancari de la progenitora, quantitat augmentada anyalment en funció de l' Índex de Preus al Consum.

- Fixar el pagament de per...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR