Edicte B.A. del 7-3-2023 pel qual es notifica un Aute a la Sra. Paula Cristina Fernandes Ferreira.

Fecha de publicación15 Marzo 2023
Fecha07 Marzo 2023
Número de Gaceta37
JF20230308_16_17_34

Edicte

Edicte B.A. del 7-3-2023 pel qual es notifica un Aute a la Sra. Paula Cristina Fernandes Ferreira.

Tomàs Lomero Ribó, Secretari Judicial de la Batllia del Principat d' Andorra,

Faig saber

Que en els autes del judici civil núm. 3100736/2009 en fase d' execució, seguit entre les parts, respectivament, executant i executada, l' entitat bancària Andorra Banc Agrícol Reig SA contra la Sra. Paula Cristina Fernandes Ferreira i altre, ha recaigut Aute del 11 d' octubre de 2022 que, reproduït en la part dispositiva, diu així:

' Decideix:

Primer.- Arxivar el procediment de referència, tot notificant a la persona executant que s' ha d' adreçar al saig que correspongui a l' efecte de sol·licitar l' execució forçosa.

Segon.- Mantenir la mesura d' embargament, tot i requerint a la part executant que acrediti davant d' aquest Tribunal, en el termini d' un mes a comptar de la notificació de la present resolució judicial, que ha sol·licitat l' execució forçosa al saig. En cas que la persona executant no ho acrediti en el termini indicat, aquest Tribunal deixarà sense efecte la mesura esmentada.

Tercer.- Lliurar a la part executant les sumes dipositades i/o consignades davant d' aquest Tribunal, les quals ascendeixen al total que consta en annex de la present resolució judicial.

Quart.- Notificar la present resolució judicial a les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR