Edicte B.A. del 7-3-2023 pel qual es notifica un Aute al Sr. Bruno Flavio Brochado Teixeira.

Fecha de publicación15 Marzo 2023
Fecha07 Marzo 2023
Número de Gaceta37
SecciónAdministració de Justícia
JF20230308_16_12_47

Edicte

Edicte B.A. del 7-3-2023 pel qual es notifica un Aute al Sr. Bruno Flavio Brochado Teixeira.

Tomàs Lomero Ribó, Secretari Judicial de la Batllia del Principat d' Andorra,

Faig saber

Que en els autes del judici civil tramitats pel procediment d' arrendaments amb núm. 3000455/2022, seguit entre les parts, respectivament, agent i defenent, la societat Mapri, SL contra el Sr. Bruno Flavio Brochado Teixeira, ha recaigut Aute de data 20 de desembre de 2022 que, reproduït en la part dispositiva, diu així:

' Decideix:

Primer.- Admetre a tràmit la demanda de declaració de resolució de contracte, de desnonament i en reclamació de quantitat, a tramitar pel procediment d' arrendaments, instada per la representació processal de la societat Mapri, S.L. contra el Sr. Bruno Flavio Brochado Teixeira, a excepció de la petició continguda al punt 6 del demano, sense perjudici que la part actora pugui formular la seva pretensió en el moment processal oportú, de conformitat amb l' article 410.4 del Codi de procediment civil.

Segon.- Donar trasllat de la demana a la part demandada per tal que compareguin en el procés i facin la contesta en el termini de tretze (13) dies hàbils, tot i advertint-los que en cas de què no compareguin en el termini esmentat se' ls declararà en rebel·lia.

Quart.- Contra la no admissió a tràmit de la petició de danys i perjudicis, la part...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR