Edicte B.A. del 8-11-2022 pel qual es notifica un Aute a la Sra. Rosa De Lourdes Lopes Pereira.

Fecha de publicación23 Noviembre 2022
Fecha08 Noviembre 2022
Número de Gaceta137
SecciónAdministració de Justícia
JF20221115_12_59_35

Edicte

Edicte B.A. del 8-11-2022 pel qual es notifica un Aute a la Sra. Rosa De Lourdes Lopes Pereira.

Eunice Azevedo Bandeira, Secretària Judicial de la Batllia del Principat d' Andorra,

Faig saber

Que en els autes del judici civil núm. 1200987/2012 en fase d' execució, seguit entre les parts, respectivament, executant i executada, l' entitat bancària Mora Banc Grup, SA contra la Sra. Rosa De Lourdes Lopes Pereira i altres, ha recaigut Aute del 4 d' octubre del 2022 que, reproduït en la part dispositiva, diu així:

' Decideix:

Primer.- Arxivar el procediment de referència, tot notificant a la persona executant que s' ha d' adreçar al saig que correspongui a l' efecte de sol·licitar l' execució forçosa.

Segon.- Mantenir la mesura d' embargament, tot i requerint a la part executant que acrediti davant d' aquest Tribunal, en el termini d' un mes a comptar de la notificació de la present resolució judicial, que ha sol·licitat l' execució forçosa al saig. En cas que la persona executant no ho acrediti en el termini indicat, aquest Tribunal deixarà sense efecte la mesura esmentada.

Tercer.- Notificar la present resolució judicial a les parts interessades.

Quart.- Aquesta resolució no és ferma i contra la mateixa es pot...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR