Edicte B.A. del 8-2-2023 pel qual es notifica un Aute a la Sra. Raquel Miró Sacrist'n.

Fecha de publicación15 Febrero 2023
Fecha08 Febrero 2023
Número de Gaceta24
SecciónAdministració de Justícia
JF20230209_12_01_43

Edicte

Edicte B.A. del 8-2-2023 pel qual es notifica un Aute a la Sra. Raquel Miró Sacrist'n.

Tomàs Lomero Ribó, Secretari Judicial de la Batllia del Principat d' Andorra,

Faig saber

Que en els autes del judici civil núm. 3000347/2006 en fase d' execució, seguit entre les parts, respectivament, executant i executada, l' entitat bancària Andorra Banc Agrícol Reig SA contra la Sra. Raquel Miró Sacrist'n i altre, ha recaigut Aute del 10 de novembre de 2022 que, reproduït en la part dispositiva, diu així:

' Decideix:

Primer.- Fixar que les quantitats que han estat dipositades, consignades i satisfetes durant la tramitació del procés, fins a la data ascendeixen a la quantitat que consta en annex.

Segon.- Informar a la part executada que, a partir d' ara, haurà d' efectuar els pagaments mensuals directament al número de compte que obra en autes, titularitat de la part executant.

Tercer.- Arxivar les presents actuacions tot fent avinent a les parts que cas de s' hagi de procedir novament a l' execució forçosa, de no pagar regularment l' executat, en aplicació de l' article 36 i concordants de la llei del Saig...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR