Edicte B.A. del 9-1-2023 pel qual es notifica una Sentència al Sr. Saturio Herrero Frau.

Fecha de publicación18 Enero 2023
Fecha09 Enero 2023
Número de Gaceta7
SecciónAdministració de Justícia
JF20230110_14_31_02

Edicte

Edicte B.A. del 9-1-2023 pel qual es notifica una Sentència al Sr. Saturio Herrero Frau.

Eduard Juste Armengol, Secretari Judicial de la Batllia del Principat d' Andorra,

Faig saber

Que en els autes del judici civil tramitats pel procediment d' Arrendaments Urbans, núm. 5000267/2022, seguit entre les parts, respectivament, agent i defenent, la societat Raiers, SLU contra el Sr. Saturio Herrero Frau, ha recaigut la Sentència de data de 12 de desembre del 2022 que, reproduïda en la part dispositiva, diu així:

' Decideix:

Estimar la demanda formulada per part de la representació processal la societat Raiers, SLU contra el Sr. Saturio Herrero Frau en els termes següents:

1.- Declarar la resolució del contracte d' arrendament relatiu a la unitat immobiliària, tipus pis, situada a la Carretera General 2, Edifici Sunari, Bloc C, 4H de Bordes d' Envalira, Soldeu, Parròquia de Canillo.

2.- Condemnar al Sr. Saturio Herrero Frau al retorn de la possessió de la unitat immobiliària arrendada a la part agent i al seu consegüent desnonament. Tots els béns introduïts en les referides unitats per part de l' arrendatària, que no hagin estat enretirats al moment en que es procedeixi al retorn de la possessió, ja sigui un retorn voluntari o mitjançat llançament judicial, quedaran a lliure disposició de la part arrendadora a no ser que es tractin de béns de cert valor com poden ser obres d' art, joies o diners en efectiu. En aquest darrer cas caldrà informar prèviament al Tribunal.

3.- Condemnar al Sr. Saturio Herrero Frau a pagar a la part agent l' import de 9.478,68' així com els imports que en concepte de subministrament de serveis es generin fins al retorn efectiu de la possessió de l' immoble.

4.- Condemnar al Sr. Saturio Herrero Frau a satisfer en concepte d' indemnització per ocupació indeguda l' import mensual del lloguer que es generin fins que es procedeixi al retorn de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR