Edicte B.A. del 9-1-2023 per emplaçar al Sr. Sandro Miguel Pereira Ferreira.

Fecha de publicación18 Enero 2023
Fecha09 Enero 2023
Número de Gaceta7
SecciónAdministració de Justícia
JC20230110_13_33_08

Edicte

Edicte B.A. del 9-1-2023 per emplaçar al Sr. Sandro Miguel Pereira Ferreira.

Blanca Gómez de Urrutia de Antón, Secretària judicial de la Batllia del Principat d' Andorra,

Faig saber

Que en els autes del judici civil 4000405/2022 tramitat pel procediment d' arrendaments previst en el Codi de procediment civil, i a instància de la societat Casanovum, SA s' emplaça al Sr. Sandro Miguel Pereira Ferreira per tal que comparegui en el procés i contesti a la demanda presentada per l' actora (còpia de la qual es troba a la seva disposició a la Batllia) en el termini de tretze (13) dies hàbils a comptar des de la publicació del present, d' acord amb allò disposat a l' article 280 del Codi de procediment civil, advertint-lo que si no compareix en el termini esmentat serà declarat en rebel·lia.

Així mateix, se li recorda que en mèrits de les disposicions de l' article 41 del Codi de Procediment Civil, se us informa que:

' 1. Amb caràcter general, en tots els processos és preceptiva la defensa i l' assistència tècnica prestades per un advocat. No obstant això, la intervenció de l' advocat és facultativa en els processos que se segueixen pel procediment abreujat quan la quantia del procés no sigui superior a 1.500 euros, i pel procediment de jurisdicció voluntària, llevat de l' internament d' urgència de persones. Aquesta intervenció també és facultativa en el procediment d' injunció si l' import del deute reclamat no és superior a 3.000 euros.

Tampoc és necessària la intervenció de l' advocat per presentar...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR