Edicte B.A. del 9-12-2022 pel qual es notifica una Sentència al legal representant de Cygnetic, SLU.

Fecha de publicación28 Diciembre 2022
Fecha09 Diciembre 2022
Número de Gaceta151
JF20221222_12_37_38

Edicte

Edicte B.A. del 9-12-2022 pel qual es notifica una Sentència al legal representant de Cygnetic, SLU.

Alexandre Ferreira Teixeira, Secretari Judicial de la Batllia del Principat d' Andorra,

Faig saber

Que en els autes del judici civil tramitats pel procediment d' Arrendaments amb núm. 2000230/2022, seguit entre les parts, respectivament, agent i defenent, la Sra. Mercè Sansa Re'é contra la societat Cygnetic, SLU, ha recaigut Sentència de data 1 de desembre del 2022 que, reproduïda en la part dispositiva, diu així:

' Decideix:

Primer.- Que estimant la demanda formulada per la representació processal de la Sra. Mercè Sansa Re'é contra la societat Cygnetic, SLU he de declarar i declaro la resolució del contracte subscrit per sengles parts en judici, a comptar del 9 de juny del 2022 i he de condemnar ensems a la demandada a deixar el local comercial núm. 4 planta primera radicat al C. Doctor Nequi, 6 al Centre Comercial ' La Fira' d' Andorra la Vella, lliure, vacu, expedit i a la lliure disposició de la part agent.

Segon.- Condemnar a la societat Cygnetic, SLU a pagar a la part agent la quantitat de 973,91.- euros en concepte de rendes i quantitats assimilades, vençudes i degudes així com despeses de retorn. Aquest import haurà de ser incrementat amb els interessos legals a comptar de la contesta a la demanda i fins al seu efectiu pagament.

Tercer.- Condemnar a la societat Cygnetic, SLU a pagar una suma igual al preu d' arrendament mensual de la unitat immobiliària arrendada, per import de 194,87.-euros mensuals, o fracció, a partir del mes de juny del 2022 inclòs i fins a l' efectiu retorn de la possessió, tot plegat juntament amb els interessos legals devengats des del venciment respectiu de les sumes suara esmentades.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR