Edicte B.A. del 9-2-2022 pel qual es notifica una Sentència a la Sra. Kariana Janil Rodríguez López.

Fecha de publicación15 Febrero 2023
Fecha09 Febrero 2023
Número de Gaceta24
JF20230210_09_21_07

Edicte

Edicte B.A. del 9-2-2022 pel qual es notifica una Sentència a la Sra. Kariana Janil Rodríguez López.

Alexandre Ferreira Teixeira, Secretari Judicial de la Batllia del Principat d' Andorra,

Faig saber

Que en els autes del judici civil tramitats pel procediment d' Arrendaments Urbans, núm. 2000293/2022, seguit entre les parts, respectivament, agent i defenent, la Sra. Maria Assumpta Torm Babot contra la Sra. Kariana Janil Rodríguez López, ha recaigut la Sentència de data 24 de gener del 2023 que, reproduïda en la part dispositiva, diu així:

' Decideix:

Primer.- Que estimant la demanda formulada per la representació processal de la Sra. Maria Assumpta Torm Babot contra la Sra. Kariana Janil Rodríguez López he de declarar i declaro la resolució del contracte subscrit per sengles parts en judici, a comptar del 27 de juliol de 2022 i he de condemnar ensems a la demandada a deixar el pis situat a l' Avinguda Carlemany núm. 51, planta quarta, porta primera d' Escaldes-Engordany, lliure, vacu, expedit i a la lliure disposició de la part agent.

Segon.- Condemnar a la Sra. Kariana Janil Rodríguez López a pagar a la part agent la quantitat de 7.679,35.- euros en concepte de rendes impagades.

Tercer.- Condemnar a la Sra. Kariana Janil Rodríguez López a pagar una suma igual al preu d' arrendament mensual de la unitat immobiliària arrendada, per import de 750.- euros mensuals, a partir del mes d' agost del 2022, inclòs, i fins a l' efectiu retorn de la possessió.

Finalment, s' escau condemnar ensems a la part defenent a abonar les despeses que en concepte de serveis i despeses suplementàries s' hagin esdevingut durant els mesos d' impagament, sempre i quan siguin degudament acreditades...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR