Edicte B.A. del 9-3-2023 relatiu a la Cessació de pagaments i fallida del Sr. Francesc Xavier Tena Pera (Comerç Casa Broto).

Fecha de publicación15 Marzo 2023
Fecha09 Marzo 2023
Número de Gaceta37
JPF20230309_11_41_33

Edicte

Edicte B.A. del 9-3-2023 relatiu a la Cessació de pagaments i fallida del Sr. Francesc Xavier Tena Pera (Comerç Casa Broto).

Emilie Antunes Pombo, Secretària Judicial de la Batllia del Principat d' Andorra,

Faig saber

Que en els autes del judici civil tramitats pel procediment de Cessació de pagaments i fallida amb núm. 6000208/2022, interessant el Sr. Francesc Xavier Tena Pena, titular administratiu del negoci Casa Broto, ha recaigut Aute del 2 de febrer del 2023 que, reproduït en la part dispositiva, diu així:

' Acorda:

Primer.- Decretar al Sr. Francesc Xavier Tena Pera, en la seva qualitat de titular administratiu del negoci Casa Broto, en estat de cessació de pagaments i fallida a partir del dia 14 de juny del 2021, i privar-lo definitivament del dret d' explotar tot comerç per sí mateix o per persona interposada, així com de dirigir, administrar o controlar una empresa comercial individual o social.

Segon.- Nomenar administrador judicial dels béns i drets de la present cessació de pagaments i fallida al Sr. Xavier Granyó Ribes, amb domicili professional radicat l' Av. del Fener 11 Edifici Eland Unió 5è,2a AD500 Andorra la Vella, el qual haurà de procedir a efectuar les operacions previstes als articles 60 i concordants del Decret de cessació de pagaments i fallida, de data 4 d' octubre de 1.969, una volta hagi acceptat el càrrec per al qual ha estat nomenat.

Tercer.- Nomenar controladora de la present cessació de pagaments i fallida a la Sra. Concepció Criado Fernàndez, amb domicili professional al carrer Baixada del Molí, Ed. Molí III, 5 bloc B, 2n 4a, de la parròquia d' Andorra la Vella.

Quart.- Donar publicitat a la present resolució judicial mitjançant la publicació d' edictes al Butlletí Oficial del Principat d' Andorra, fent constar que per tot al cap de trenta (30) dies hàbils des de llavors, tots els creditors hauran d' haver lliurat els justificants de llurs crèdits als administradors judicials, a fi que els verifiquin i n' efectuïn la relació corresponent.

Cinquè.- Fer avinent a l'...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR