Edicte B.A. del 30.09.2010 per notificar Aute a Montserrat MONT MONTERO.

Edicte

de l’Hble. Tribunal de Batlles

Maria Àngels Moreno Aguirre, batlle del Principat d’Andorra,

Faig saber

Que en la causa núm. CP-413-3/08, ha recaigut Aute en data 29.09.2010, quina part dispositiva:

D i u:

“1.- Travar embargament sobre els comptes (inclosos els numerals), llibretes d’estalvi, caixes cuirassades o qualsevol altra modalitat de dipòsit, dels quals la Sra. Montserrat MONT MONTERO, sigui titular, sola o conjuntament amb terceres persones en les entitats bancàries del Principat d’Andorra, fins a un límit prudencial de 207,40.- euros.

  1. - Travar embargament sobre béns i drets inscrits a nom de Montserrat MONT MONTERO, fins a un límit prudencial de 207,40.- euros.

  2. - Travar embargament i procedir si escau al segrest, sobre els vehicles dels quals en sigui titular el condemnat, i fer anotació al registre escaient d’aquesta mesura.

  3. - Travar embargament sobre béns immobles, societats i fons de comerços, i altres drets inscrits o registrats, dels quals en sigui titular el condemnat, sol o conjuntament amb terceres persones, en la part corresponent a la seva participació, i fer anotació al registre escaient d’aquesta mesura.

  4. - Comunicar les mesures decidides a les entitats bancàries requerides i als...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR