Edicte BA del 10-2-2023, pel qual es notifica una sentència al Sr. Michel Antonin Denis Crespy.

Fecha de publicación15 Febrero 2023
Fecha10 Febrero 2023
Número de Gaceta24
SecciónAdministració de Justícia
JF20230210_11_46_15

Edicte

Edicte BA del 10-2-2023 pel qual es notifica una sentència al Sr. Michel Antonin Denis Crespy.

Patrícia Medina Giles, secretària judicial de la Batllia del Principat d' Andorra,

Faig saber

Que en els autes del judici civil tramitats pel procediment d' arrendaments urbans número 5000398/2022, seguit entre les parts, respectivament, agent i defenent, Sra. Maria Pilar Adellach Ambatlle contra el Sr. Michel Antonin Denis Crespy, ha recaigut la sentència número 12/2023, de data 10 de febrer del 2023, que reproduïda en la part dispositiva, diu així:

' Decideix:

Estimar la demanda formulada per part de la representació processal de la Sra. Maria Pilar Adellach Ambatlle contra el Sr. Michel Antonin Denis Crespy en els termes següents:

1.- Declarar la resolució del contracte d' arrendament relatiu a la unitat immobiliària, tipus habitatge, situada a la vila de Llorts, Edifici Grandalla, planta segona, porta B.

2.- Condemnar al Sr. Michel Antonin Denis Crespy al retorn definitiu de la possessió de la unitat immobiliària arrendada a la part agent. Tots els béns introduïts en la referida unitat per part de l' arrendatari que foren trobats en l' immoble en el moment del retorn provisional de la possessió quedaran en dipòsit de la part agent fins a la fermesa de la present resolució. A partir d' aquest moment, si els mateixos no han estat reclamats per part de l' arrendatari, quedaran a lliure disposició de la part arrendadora a no ser que es tractin de béns de cert valor com poden ser obres d' art, joies o diners en efectiu. En aquest darrer cas caldrà informar prèviament al Tribunal.

3.- Condemnar al Sr. Michel Antonin Denis Crespy a pagar a la part agent l' import de 2.000' en concepte de rendes pendents de pagament.

4.- Condemnar al Sr. Michel Antonin Denis Crespy a satisfer en concepte d' indemnització per ocupació indeguda l' import diari de 20,67' a comptar de l' 1 de novembre del 2022 i fins a la fermesa de la present...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR