Edicte de l' 1-2-2023 d' aprovació definitiva del ' Projecte d' interès nacional de l' Heliport nacional d' Andorra, a la zona de la Caubella de Pal' .

Fecha de publicación01 Febrero 2023
Fecha01 Febrero 2023
Número de Gaceta14
SecciónGovern
GV20230201_13_37_27

Edicte

Edicte de l' 1-2-2023 d' aprovació definitiva del ' Projecte d' interès nacional de l' Heliport nacional d' Andorra, a la zona de la Caubella de Pal' .

Vist l' article 54 de la Llei de navegació aèria, del 9 de novembre del 2000, pel qual el Govern qualifica els aeroports d' interès general d' acord amb les seves condicions per servir el trànsit internacional, o els que per la situació, les característiques o la capacitat per generar trànsit puguin incidir en l' ordenació del transport aeri, en el control del propi espai aeri.

Vist l' article 61 del text refós de la Llei general d' ordenació del territori i urbanisme, del 29 de desembre del 2000, aprovat pel Decret legislatiu del 19 de juny del 2019, que defineix com a projectes d' interès nacional tots els que es destinin a la construcció d' infraestructures viàries i de comunicació, a l' execució de la política hidràulica, de sanejament i energètica, a la lluita contra la contaminació, i a la protecció de la natura, i també a la dotació de serveis de caràcter sanitari, assistencial, de recerca i desenvolupament, d' innovació, educatiu, cultural, administratiu, de seguretat i protecció civil;

Vist l' edicte d' adjudicació definitiva de la concessió de l' Heliport nacional d' Andorra, publicat al BOPA núm. 9 del 23 de gener del 2023, a l' UTE formada per Heliand, SAU i Helicòpters del Nord SL.

Vistes les característiques, descripcions i destinacions del document ' Concurs internacional per a la concessió de l' Heliport nacional d' Andorra (HNA), Projecte d' interès nacional' , que justifica l' interès nacional de la infraestructura i concreta els espais necessaris per dur a terme la concessió que els ha estat adjudicada, que se situarà a la zona de la Caubella, a Pal.

Vist l' informe preceptiu i vinculant tramès pel...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR