Edicte de l' 11-1-2022 per a la cobertura temporal de dos places en el lloc de treball de guia cultural adscrit al Departament de Promoció Cultural del Ministeri de Cultura i Esports.

Fecha de publicación12 Enero 2022
Fecha11 Enero 2022
SecciónGovern
Número de Gaceta4
GP20220111_10_31_28

Edicte

Edicte de l' 11-1-2022 per a la cobertura temporal de dos places en el lloc de treball de guia cultural adscrit al Departament de Promoció Cultural del Ministeri de Cultura i Esports.

La relació laboral d' aquest personal amb l' Administració general serà de caràcter interí, d' acord amb els termes previstos en l' article 109, lletra a i b, de la Llei de la funció pública.

La Secretaria d' Estat de Funció Pública publica l' edicte per a la cobertura temporal de dos places en el lloc de treball de guia cultural adscrit al Departament de Promoció Cultural del Ministeri de Cultura i Esports.

La missió del lloc de treball és donar a conèixer, transmetre continguts i informar el públic sobre la història d' Andorra i el país en general mitjançant els museus, els monuments i les infraestructures històriques visitables d' Andorra i les col·leccions que s' hi presenten, a través de visites guiades i activitats adaptades als diversos tipus de públic.

Aquestes accions s' han de fer d' acord amb les instruccions del superior immediat, els procediments establerts i l' actualització constant de la recerca aplicada per als missatges, continguts i discursos a difondre, amb la finalitat de conservar i promoure l' interès pel patrimoni cultural d' Andorra, donar un servei de qualitat als visitants i contribuir a donar una bona imatge del país i a la preservació del patrimoni.

Participar activament en la difusió dels museus i monuments gestionats pel Ministeri de Cultura.

En aquest sentit cal aplicar la normativa vigent la Llei 9/2003, del 12 de juny, del patrimoni cultural d' Andorra, modificada per la Llei 15/2014, del 24 de juliol, del patrimoni cultural d' Andorra i el Pla de Museus de 2017-2023.

La ubicació del lloc de treball és als diferents museus i monuments gestionats per l' Àrea de Museus i Monuments.

Aquest lloc de treball correspon al nivell N-VI del sistema de classificació del Cos general, amb una retribució anyal bruta de 19.099,60 euros, distribuïda en tretze pagues.

Els requisits per poder aspirar a la convocatòria són:

- Nacionalitat preferentment andorrana, espanyola, francesa o portuguesa, indistintament. La preferència en l' atorgament de la plaça s' establirà de la manera següent:

" En primer lloc, per ordre de puntuació, entre els candidats de:

- Nacionalitat andorrana.

- O bé de nacionalitat espanyola, francesa o portuguesa que tinguin la condició d' agent de l' Administració de caràcter indefinit i exerceixin una...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR