Edicte de l' 11-3-2022 per a la cobertura d' una plaça vacant per al lloc de treball de mecànic, adscrit a l' Àrea de Conservació i Explotació de carreteres del Departament de Territori del Ministeri de Territori i Habitatge.

Fecha de publicación16 Marzo 2022
Fecha11 Marzo 2022
Número de Gaceta33
SecciónGovern
GP20220311_11_21_32

Edicte

Edicte de l' 11-3-2022 per a la cobertura d' una plaça vacant per al lloc de treball de mecànic, adscrit a l' Àrea de Conservació i Explotació de carreteres del Departament de Territori del Ministeri de Territori i Habitatge.

Vist que el concurs de mobilitat del 3 de març del 2022 ha quedat desert;

La Secretaria d' Estat de Funció Pública publica l' edicte per a la cobertura amb un treballador públic de caràcter indefinit d' una plaça en el lloc de treball de mecànic, adscrit a l' Àrea de Conservació i Explotació de carreteres del Departament de Territori del Ministeri de Territori i Habitatge.

La missió del lloc de treball es donar suport tècnic al cap del taller mecànic, portant a terme la reparació i manteniment de tots els vehicles del parc mòbil d' Administració general, tant vehicles lleugers com industrials, amb la finalitat que estiguin en condicions òptimes d' utilització.

Aquest lloc de treball correspon al nivell N-VI del sistema de classificació del Cos General, amb una retribució anyal bruta de 19.729,89 euros, distribuïda en tretze pagues.

Els requisits per poder aspirar a la convocatòria són:

'" Tenir la nacionalitat andorrana.

'" O bé tenir la nacionalitat espanyola, francesa o portuguesa i tenir la condició de treballador públic indefinit, i exercir una activitat al si del sector públic andorrà.

'" Cicle formatiu de grau superior en mecànica o estudis equivalents, o experiència mínima de cinc anys en tasques relacionades amb el lloc de treball (mecànica de camions i/o maquinària pesant).

'" Estar en possessió del carnet de conduir tipus C-2, segons la Llei del Codi de Circulació vigent. S' haurà de presentar l' original del document en la realització de la primera prova del procés de selecció.

'" Disposar del diploma de llengua catalana de nivell A2 o superior (article 4 o disposició addicional segona del Decret del 29-4-2020 de creació i regulació dels diplomes oficials de llengua catalana del Govern d' Andorra).

Els coneixements que es tindran en compte són:

'" Coneixements en aplicacions informàtiques a nivell d' usuari en: Word, Lotus Notes, Excel.

Per presentar-se al procés de selecció cal que els aspirants es descarreguin el plec de bases de la convocatòria i la sol·licitud o els recullin al Servei de Tràmits del Govern. La descàrrega és gratuïta i es pot fer des del web www.tramits.ad. Si el recullen al Servei de Tràmits, se' ls entregarà en paper o bé en una clau de memòria d' acord amb els preus...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR