Edicte de l' 11-5-2022 pel qual es convoca un concurs públic per als treballs per donar resposta al punt 20 de la DEC, en l' àmbit dels sectors comercial i industrial.

Fecha de publicación18 Mayo 2022
Fecha11 Mayo 2022
SecciónGovern
Número de Gaceta60
GC20220512_15_37_37

Edicte

Edicte de l' 11-5-2022 pel qual es convoca un concurs públic per als treballs per donar resposta al punt 20 de la DEC, en l' àmbit dels sectors comercial i industrial.

1. Objecte: licitació

2. Entitat adjudicadora

a) Identitat: Govern d' Andorra

b) Data de l' acord del Govern: 11-5-2022

c) Organisme que gestiona l' expedient: Ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat

3. Projecte

a) Denominació: Elaboració dels treballs per donar resposta al punt 20 de l' Acord de reconeixement de la crisi climàtica i de declaració de l' estat d' emergència climàtica i ecològica en l' àmbit dels sectors comercial i industrial (en què s' inclou la construcció)

b) Localització: Principat d' Andorra

c) Expedient administratiu 7385328

4. Característiques del contracte

a) Forma d' adjudicació: concurs nacional

b) Procediment: obert

c) Modalitat de contractació: ordinària

5. Documentació reguladora

a) Recollida: el plec de bases podrà descarregar-se de manera gratuïta als llocs web www.tramits.ad o www.e-tramits.ad (enllaç Edictes i plecs de bases), i a les persones que prefereixin recollir-lo al Servei de Tràmits se' ls entregarà en una clau de memòria o bé en paper segons els preus públics vigents (si és en paper es lliurarà l' endemà de la demanda)

b) Informació complementària: Ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Departament de Medi Ambient i Sostenibilitat

6. Lliurament de les ofertes

a) Modalitat: en sobres tancats

b) Lloc: Servei de Tràmits del Govern, edifici...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR