Edicte del 14 de maig del 23-05-14, pel qual es fa pública la composició de la Comissió Tècnica de Rehabilitació.

Edicte

Vist el Decret del 23 d’abril del 2014 pel qual s’aprova el Reglament regulador del programa d’ajuts per a la millora del parc immobiliari nacional, la millora de l’eficiència energètica dels edificis i l’ús de les energies renovables;

Vistes les propostes dels Col·legis Oficials que formen part de la Comissió Tècnica de Rehabilitació;

Vist l’acord del Govern de 14 de maig del 2014 pel qual es substitueixen i es nomenen part dels membres dels diferents departaments i àrees del Govern que formen part de la Comissió Tècnica de Rehabilitació;

  1. La Comissió Tècnica de Rehabilitació queda formada per les persones següents:

    En representació del Departament d’Habitatge, que n’exercirà la Presidència, el Sr. Joan Marc Bordoll, que en cas d’impediment podrà ser substituït per la Sra. Meritxell Huguet.

    En representació del Departament d’Urbanisme i Ordenament Territorial el Sr. Salvador Brillas, que en cas d’impediment podrà ser substituït pel Sr. Carles Blasi.

    En representació del Departament de Medi Ambient, el Sr. Carles Miquel, que en cas d’impediment podrà ser substituït per la Sra. Laura Coll.

    En representació de l’Àrea de Seguretat Industrial, el Sr. Josep Maria Arnaus, que en cas d’impediment podrà ser substituït pel Sr. Dídac Invernon.

    En representació de l’Oficina de l’Energia i Planificació Energètica, el Sr. Francesc Puigdemasa, que en cas d’impediment podrà ser substituït pel Sr. Josep Maria Arnaus.

    En...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR