Edicte del TSJC del 25-4-2022 per notificar una providència als Srs. Nerea Granell Oquendo i Mauro Ribeiro De Sousa.

Fecha25 Abril 2022
Fecha de publicación04 Mayo 2022
SecciónAdministració de Justícia
Número de Gaceta55
JF20220426_09_23_05

Edicte

Edicte del TSJC del 25-4-2022 per notificar una providència als Srs. Nerea Granell Oquendo i Mauro Ribeiro De Sousa.

Sra. Elena Rodriguez Dominguez, Secretària Judicial del Tribunal Superior de Justícia d' Andorra,

Faig saber

Que en data 15-2-2022 s' ha dictat providència d' acceptació del recurs, registrat sota el número TSJC 392/2021, interposat per la Sra. Nerea Granell Oquendo contra l' Aute dictat pel Tribunal Unipersonal de la Batllia en data 18-10-2021, essent part apel·lada el Sr. Mauro Ribeiro De Sousa, amb intervenció del Ministeri Fiscal, la part dispositiva de la qual diu literalment:

' Acorda:

Primer.- Admetre el recurs d' apel·lació formulat a un sol efecte.

Segon.- Requerir al Tribunal que ha dictat l' aute objecte de recurs la tramesa del procés o dels processos de què es tracti.

Tercer.- Donar trasllat al Sr. Mauro Ribeiro De Sousa i al Ministeri Fiscal perquè facin les al·legacions oportunes en el termini de tretze (13) dies hàbils.

Contra aquesta resolució es pot interposar un recurs de reposició contra les providències i els autes no definitius que dicti el tribunal, davant el mateix tribunal que els ha dictat...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR