Edicte del TSJC del 25-4-2022 per notificar una providència als ignorats hereus dels qui foren Matilde Font Cabanes i Pere Vidal Turbias.

Fecha de publicación04 Mayo 2022
Fecha25 Abril 2022
Número de Gaceta55
SecciónAdministració de Justícia
JF20220425_14_38_45

Edicte

Edicte del TSJC del 25-4-2022 per notificar una providència als ignorats hereus dels qui foren Matilde Font Cabanes i Pere Vidal Turbias.

Sra. Carme Obiols Salom, Secretària Judicial del Tribunal Superior de Justícia d' Andorra,

Faig saber

Que en 19-4-2022, en el marc del recurs interposat per la representació processal de la Sra. RVF contra la sentència dictada en data 19-4-2022, essent part apel·lada els ignorats hereus dels qui foren Matilde Font Cabanes i Pere Vidal Turbias, s' ha dictat una providència, la part dispositiva de la qual diu literalment:

' Acorda:

Primer.- Designar al Sr. Jaume Tor Porta com a magistrat ponent del recurs d' apel·lació tot assenyalant la següent composició del Tribunal:

President: Sr. Vincent Anière

Magistrats:

Sr. Carles Cruz Moratones

Sr. Jaume Tor Porta

Segon.- No celebrar el tràmit de vista oral; motius pels quals el present recurs d' apel·lació queda vist per la resolució que s' escaigui.

Contra aquesta resolució es pot interposar un recurs de reposició contra les providències i els autes no definitius que dicti el tribunal, davant el mateix tribunal que els ha dictat, llevat que aquesta Llei o les altres lleis aplicables no admetin...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR