Edicte del 17-06-2013 pel qual es notifica la resolució d’un expedient sancionador al Sr. Enric VIDAL ORONA, president de la societat AGÈNCIA DE VIATGES, TURISME I MUNTANYA ZERMATT, SL.

Edicte

Es notifica al Sr. Enric VIDAL ORONA, president de la societat AGÈNCIA DE VIATGES, TURISME I MUNTANYA ZERMATT, SL, o a qualsevol altre responsable de la societat, que el dia 8 d’abril de 2013, el ministre de Justícia i Interior va dictar resolució en l’expedient sancionador incoat amb el núm. SIT-J145/12 i acordà imposar a l’esmentada societat una sanció, per import de 6.001€, per infracció a l’article 165 del Codi de relacions laborals.

El pagament de l’esmentada sanció haurà de fer-se efectiu al despatx del Servei d’Inspecció de Treball, C/ de les Boïgues, ed. administratiu de Serveis de l’Obac, núm. 2, 1r. pis, d’Escaldes-Engordany, dins un termini de 13 dies hàbils a comptar de l’endemà de la data de publicació d’aquest edicte al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra, amb l’advertència que de no fer-se se seguirà el procediment conforme la llei.

De conformitat amb l’establert a l’article 124 del Codi de l’Administració, contra aquesta resolució pot interposar-se...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR