Edicte del 14 de maig del 2014 per contractar dos ensenyants i un ajudant d’educació infantil per al Col·legi Sant Ermengol per al curs 2014-2015.

Edicte

En la reunió del Patronat del 8 d’abril del 2014, s’aprova publicar l’edicte pel qual s’inicia el procés de contractació de dos ensenyants i un/a ajudant/a d’educació infantil per al Col·legi Sant Ermengol per al curs 2014-2015.

Es fa pública la convocatòria per a la provisió dels llocs de treball següents:

- 1 professor/a de música per a secundària

- 1 mestre/a d’educació infantil i primària

- 1 ajudant/a d’educació infantil

Els requisits necessaris per poder optar a la convocatòria són:

- Nacionalitat andorrana o nacionals espanyols, francesos i portuguesos que tenen la condició d’agents de l’Administració de caràcter indefinit i que exerceixen una activitat en el si del sector públic andorrà.

- Per al/la professor/a de música de secundària, com a mínim, titulació d’ensenyament superior estatal, reconeguda pel Departament d’Ensenyament Superior i Recerca, de música i el màster en professor d’educació secundària o el certificat d’aptitud pedagògica (CAP).

- Per al/la mestre/a d’educació infantil i primària, el títol universitari oficial de mestre.

-Per a l’ajudant/a d’educació infantil, el títol de tècnic superior en educació infantil.

Es valorarà:

- Estar en possessió del diploma oficial de llengua catalana de nivell B, expedit pel Govern d’Andorra.

- L’experiència i la formació en altres àmbits que permetin una flexibilitat en el desenvolupament de la tasca professional i educativa.

- Per al/la mestre/a d’educació infantil i primària, la formació i experiència docents en l’àrea de plàstica d’educació primària i la DECA.

Les persones que estiguin interessades han d’adreçar una sol·licitud al Col·legi Sant Ermengol, amb una fotocòpia compulsada de les titulacions corresponents; el currículum amb...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR