Avís de 23-6-2009 pel qual es notifica l’adopció de mesures que afecten la circulació de vehicles per la vinguda de la cursa ciclista “Tour de França 2009”.

Avís

Amb motiu de la vinguda al Principat d’Andorra del Tour de França, s’han adoptat diverses mesures que afecten la circulació de vehicles durant el divendres 10 de juliol i el dissabte 11 de juliol del 2009.

Divendres 10 de juliol: etapa Barcelona-Andorra/Arcalís

La circulació de vehicles quedarà interrompuda en cadascun dels trams viaris següents durant el pas dels corredors:

Frontera hispanoandorrana, Sant Julià de Lòria, av. Francesc Cairat, av. de Rocafort, rotonda de la Margineda, Santa Coloma, av. Santa Coloma, av. Príncep Benlloch, baixada del Molí, rotonda gir en direcció al c/ Prat de la Creu, c/ Bonaventura Armengol, av. Consell d’Europa, av. Josep Viladomat, av. Fiter i Rossell, túnels de Sant Antoni, la Massana, Ordino, la Cortinada, Llorts, el Serrat, estació Vallnord-Arcalís i la coma d’Arcalís.

La circulació quedarà tancada a partir del pas del cotxe pilot amb banderes vermelles del Servei de Policia i s’obrirà novament després del pas del motorista amb banderes verdes.

L’arribada de la caravana publicitària es preveu a la frontera hispanoandorrana a les 14.20 hores. A partir de les 14 hores, la carretera quedarà tallada en els dos sentits de circulació.

L’arribada dels primers corredors a la frontera hispanoandorrana es preveu a les 15.55 hores; a Sant Julià de Lòria a les 15.59 hores; a Andorra la Vella a les 16.09; a Escaldes-Engordany a les 16.13 hores; a la Massana a les 16.18 hores; a Ordino a les 16.23 hores; a la Cortinada a les 16.26 hores; a Arans a les 16.28 hores; a Llorts a les 16.31 hores; al Serrat a les 16.35 hores i a la coma d’Arcalís a les 17.04 hores.

S’aconsella a totes les persones que desitgin anar a Espanya el dia 10 de juliol, que ho facin abans de les 12 hores o bé després de les 19 hores. Caldrà tenir en compte que la carrera vindrà de Barcelona.

S’aconsella a la població que limiti al màxim els desplaçaments durant aquest dia des de les 14 hores fins a les 17 hores en el sentit de la carrera.

Tot i el que s’ha previst anteriorment, la Policia tancarà les carreteres i acordarà les accions oportunes per garantir la seguretat en funció de l’afluència de vehicles en els darrers trams de la carrera.

Dissabte 11 de juliol

Amb motiu del muntatge de la sortida del Tour, hi haurà talls intermitents...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR