Correcció d’errata del 23-10-2013 per la qual s’esmenen els errors constatats en l’edicte del 20 de juny del 2013 relatiu al subministrament d’aparells de musculació per equipar el gimnàs del Centre Esportiu dels Serradells.

Correcció d’errata

Vist que s’han constatat uns errors en l’edicte del 20 de juny del 2013, pel qual es fa pública l’adjudicació del concurs nacional relatiu al subministrament d’aparells de musculació per equipar el gimnàs del Centre Esportiu dels Serradells, publicat al BOPA núm. 31, any 25, del 20 de juny del 2013, aquest queda redactat com segueix:

On hi diu:

“L’adjudicació del concurs nacional relatiu al subministrament d’aparells de musculació per equipar el gimnàs del Centre Esportiu dels Serradells a GENDRAU I MATA, SL

Vist l’informe del Cap d’Àrea d’Instal·lacions i Equipaments Esportius i de Lleure i el de la Interventora Comunal, s’acorda la seva adjudicació per un import de 42.756,95€ (80301/603100), i amb la represa de les màquines per un import de 2.000€.”

Hi ha de dir:

L’adjudicació del concurs nacional relatiu al subministrament d’aparells de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR