Correcció d’errata del 03-08-2012 per la qual s’esmenen els errors de transcripció constatats en l’Ordinació de senyalització d’itineraris d’iniciativa privada de la Parròquia d’Encamp.

Correcció d’errata

Vist que s’han constatat uns errors de transcripció en els apartats 2.a i 2.b de l’article 4 de l’Ordinació de senyalització d’itineraris d’iniciativa privada de la Parròquia d’Encamp del 07-11-2011, publicada al BOPA núm. 72, any 23, del 24-11-2011; per acord del Consell de Comú del 07-06- 2012, es fa pública la correcció d’errata següent:

On hi diu:

“Article 4

Senyalització: tipus, producció, implantació i retirada

(…)

  1. En tot cas, el tipus de senyalització pels itineraris permanents s’ha d’ajustar sempre a aquestes característiques dels seus elements:

    1. Suport homologat: fita de fusta tractada (autoclau) de 10 o 12 cm de diàmetre i de 200 cm d’alçada visible.

    2. Placa homologada: placa metàl·lica galvanitzada o d’alumini de 9 cm x 10 cm per una placa horitzontal; o de 8 cm x 10,5 cm per una de vertical amb gravat o en vinil. (…) El color de fons ha de ser Ral 1013 (Perlweis) i s’han de deixar 2,5 cm a la part inferior (…).”

    Hi ha de dir:

    “Article 4

    Senyalització: tipus, producció, implantació i retirada

    (…)

  2. En tot cas, el tipus de senyalització pels itineraris permanents s’ha d’ajustar sempre a aquestes característiques dels seus elements:

    1. Suport homologat: fita de fusta tractada...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR