Correcció d’errata del 5-12-2012 per la qual s’esmenen diversos errors constatats en la modificació del Reglament de construcció.

Correcció d’errata

Vist que s’ha constatat diversos errors en el Decret del 3 d’octubre del 2012 d’aprovació de la modificació del Reglament de construcció, publicat al BOPA núm. 50, any 24, del 10 d’octubre del 2012, es fan públiques les correccions d’errates següents:

Article 11

apartat 3.e).

On diu:

“majors de 50 cm i no inferiors a 100 cm”

Hi ha de dir:

“majors de 50 cm i inferiors a 100 cm”

Article 37

On diu:

“de millorar”

Hi ha de dir:

“desmillorar”

Article 108

On diu:

“1. Els titulars de qualsevol tipus de llicència urbanística han de comunicar al comú l’inici dels treballs i, si escau, al ministeri responsable del medi ambient i al ministeri responsable del patrimoni cultural. La comunicació s’ha d’efectuar mitjançant document, signat pels titulars de la llicència urbanística, de la forma que determini el comú, acompanyat de document de valorització o disposició dels residus en abocador controlat i d’una còpia del projecte de seguretat i salut.”

Hi ha de dir:

“1. Els titulars de qualsevol tipus de llicència urbanística han de comunicar al comú l’inici dels treballs i, si escau, al ministeri responsable del medi ambient i al ministeri responsable del patrimoni cultural. La comunicació s’ha d’efectuar mitjançant document, signat pels titulars de la llicència urbanística, de la forma que determini el comú, acompanyat dels documents següents:

  1. Document de valorització o disposició dels residus en abocador controlat

  2. Document d’acceptació de la direcció facultativa de l’obra signat per un tècnic competent i visat, si escau, pel col·legi professional corresponent

  3. Una còpia del projecte de seguretat i salut.”

Article 118

On diu:

“1. Els titulars de qualsevol tipus de llicència urbanística han de comunicar al comú l’inici dels treballs. La comunicació s’ha d’efectuar mitjançant document, signat pels titulars de la llicència urbanística, de la forma que determini el comú, acompanyat dels documents següents:

  1. Document de valorització o disposició dels residus en abocador controlat.

  2. Document d’acceptació de la direcció facultativa de l’obra signat per un tècnic competent i visat, si escau, pel col·legi professional corresponent.

  3. Una còpia del projecte de seguretat i salut.

  1. El ministeri responsable de l’ordenament territorial i l’urbanisme atorga la cèdula d’habitabilitat si la documentació presentada amb la sol·licitud de cèdula...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR