Avís del 18 de setembre del 2013 d’exàmens de batxillerat (BAT) per a candidats lliures esportistes integrats al programa ARA, en l’àmbit de l’esquí, del sistema educatiu andorrà.

Avís d’exàmens de batxillerat (BAT) per a candidats lliures esportistes integrats al programa ARA, en l’àmbit de l’esquí, del sistema educatiu andorrà

Per acomplir el que disposen el Decret del 21 de novembre del 2007 d’ordenament del nivell de batxillerat del sistema educatiu andorrà, publicat el 28 de novembre del 2007; el Decret d’ordenament del nivell de batxillerat del sistema educatiu andorrà, aprovat pel Govern el 3 de març del 2010, publicat el 10 de març del 2010, i el Decret d’ordenament regulador de l’obtenció del títol de batxiller per a candidats lliures, del 20 de març del 2013, publicat el 27 de març del 2013, es fa pública la convocatòria dels exàmens oficials de batxillerat per a candidats lliures esportistes integrats al programa ARA, en l’àmbit de l’esquí.

Aquests exàmens s’adrecen a tota persona andorrana o legalment establerta al país que estigui en possessió del títol de graduat en segona ensenyança o d’un títol equivalent reconegut pel Govern d’Andorra i integrada al programa ARA, en l’àmbit de l’esquí, del Govern.

Per ser mereixedor del títol de batxiller del sistema educatiu andorrà, els candidats lliures esportistes integrats al programa ARA, en l’àmbit de l’esquí, s’han de presentar als exàmens organitzats per l’Escola Andorrana de batxillerat, per obtenir la nota acadèmica de batxillerat (BAT), i posteriorment als exàmens de la prova oficial de batxillerat (POB).

Per ser declarats aptes per obtenir el títol de batxiller, els candidats lliures esportistes integrats al programa ARA, en l’àmbit de l’esquí, han d’assolir una qualificació final de batxillerat (QFB) igual o superior a 5 sobre 10 punts, que es calcula aplicant el percentatge del 60% de la nota acadèmica de batxillerat i el 40% de la prova oficial de batxillerat.

És a dir, QFB= BAT*0,6+POB*0,4.

La nota BAT és la nota mitjana ponderada, aplicant els coeficients corresponents, de les assignatures obligatòries i optatives de la modalitat del batxillerat escollida pel candidat lliure esportista integrat al programa ARA, en l’àmbit de l’esquí.

La nota POB és la nota mitjana ponderada, aplicant els coeficients corresponents, del conjunt d’exàmens de la POB en funció de la modalitat de batxillerat escollida.

Els candidats que vulguin millorar la nota d’alguna assignatura de les que conformen la nota BAT poden presentar-se a una altra convocatòria. En aquest cas preval la darrera nota obtinguda. El candidat només disposa de dues oportunitats per millorar la nota...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR