Edicte del 02-05-2013 pel qual es notifica una convocatòria al Sr. Filipe Joaquim CRUZ MARQUES, titular administratiu del negoci DECORACIÓ INTEGRAL IBÈRICA.

Edicte

Es notifica al Sr. Filipe Joaquim CRUZ MARQUES, titular administratiu del negoci DECORACIÓ INTEGRAL IBÈRICA, que en data 21 de març de 2013, el Servei d’Inspecció de Treball va rebre denúncia d’un assalariat de l’empresa per presumptes infraccions a la normativa laboral.

Considerant la impossibilitat de realitzar la inspecció per la incompareixença dels responsables del negoci i la manca d’aportació de la documentació requerida a la convocatòria núm. 0710, el Servei d’Inspecció de Treball mitjançant la convocatòria núm. P/036/13, de data 10 d’abril de 2013, tramesa pel Servei de Nuncis del Govern d’Andorra, procedí a convocar al titular administratiu del negoci perquè el dia 25 d’abril de 2013 aportés la documentació indicada, convocatòria a la qual ni comparegué ni aportà la documentació requerida.

La manca d’aquesta documentació ha impedit la plena verificació de les condicions laborals del denunciant així com de la resta de personal assalariat del negoci i, ensems, ha impossibilitat l’exercici de la funció fiscalitzadora que té encomanada el Servei d’Inspecció de Treball en base a allò que preveu l’article 165 de la Llei del Codi de Relacions Laborals...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR