Ordinació del 22-6-2010 de modificació de l’ordinació de la funció pública del Comú de la Massana, en relació als permisos administratius.

Ordinació

Vista la Llei qualificada de delimitació de competències dels Comuns, Capítol II, secció primera, article 5.1,

Vista l’Ordinació de la funció pública comunal, de data 11 de desembre del 2002,

El Comú de La Massana, en la sessió celebrada el dia 22 de juny del 2010, ha acordat modificar i confirmar l’Ordinació de la funció pública del Comú de La Massana com segueix:

Article 1

L’article 55 de l’Ordinació de la funció pública Comunal, queda redactat així:

Article 55

Permisos administratius.

El permís administratiu és el dret del personal del Comú, d’absentar-se del seu lloc de treball quan hi és autoritzat, per un temps i per uns motius reglamentats, de forma retribuïda, o no retribuïda, o de forma proporcionalment retribuïda, segons es fixa en aquest article i sempre que no existeixin raons de servei públic justificades que ho impedeixin.

Els permisos administratius són atorgats per raó de situacions personals i a iniciativa del sol·licitant. L’atorgament o denegació motivada dels permisos administratius és competència de la Junta de Govern, una vegada escoltat el Director o el Cap del departament corresponent i el Cap de Recursos Humans.

Els permisos administratius s’atorguen de conformitat amb les previsions d’aquest article, sempre que no existeixin raons de servei públic justificades per denegar-los.

L’obtenció d’un permís administratiu implica, per al personal del Comú que l’ha sol·licitat, restar en situació de servei actiu amb reserva de plaça.

Els permisos s’atorgaran en els casos i condicions que segueixen:

A.- Permisos administratius retribuïts.

Els permisos administratius retribuïts són exclusivament els que queden regulats en aquest apartat, pels quals el temps d’absència autoritzat i justificat del lloc de treball no es descompta de la retribució salarial, ni del còmput per a les vacances del personal de l’Administració Comunal. Son els següents:

  1. - Permís administratiu per raó de matrimoni

    En contraure matrimoni, el personal de l’Administració Comunal té el dret d’obtenir un permís administratiu de deu dies naturals. La data de celebració del matrimoni ha de quedar forçosament inclosa dintre del període dels deu dies.

  2. Permís administratiu per naixement o adopció d’un fill

    2.1. En esdevenir pare pel naixement d’un fill, el personal de l’Administració Comunal té el dret d’obtenir un permís administratiu de tres dies naturals, a comptar des del dia en què deixa el seu lloc de treball per raó del naixement.

    2.2. En esdevenir pare o mare per raó d’una adopció, el personal de l’Administració Comunal té el dret d’obtenir un permís administratiu de tres dies naturals a comptar des del dia que deixa el seu lloc de treball per raó de l’acollida de l’infant adoptat.

  3. - Permís administratiu per raó de defunció d’un familiar

    3.1. El personal de l’Administració Comunal té el dret d’obtenir un permís administratiu de tres dies naturals a comptar del dia en que deixa el seu lloc de treball per raó de la defunció del seu cònjuge, de la persona amb qui conviu, d’un familiar fins al segon grau de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR