Edicte del 5 de gener del 2011 pel qual es notifica a la Sra. Elisenda Tapia Mas que s’ha dictat resolució sobre el seu expedient d’inscripció al Servei d’Ocupació.

Edicte

Es notifica a la Sra. Elisenda Tapia Mas que la directora del Departament de Treball, el 27 de desembre del 2010, va dictar resolució i va acordar donar de baixa la demanda d’inscripció núm. 15636 al Servei d’Ocupació durant un termini de 90 dies, en virtut del que disposa l’article 8.1.2b del Decret de modificació del Decret de creació del Servei d’Ocupació, del 31 de juliol del 2002.

De conformitat amb el que estableix l’article 124 del Codi de l’Administració, contra aquesta resolució pot interposar-se recurs de reposició en el termini màxim de 13 dies hàbils a comptar de l’endemà de la publicació d’aquest edicte.

Atenent els articles 50.1 i 129 del Codi, la interposició del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR