Edicte del 24 de gener del 2014, pel qual es notifica la resolució d’un expedient sancionador a la Sra. Maria Carme Rodríguez Garcia, representant de la societat mercantil “EVENTS ESPORTIUS 2010, SLU”.

Edicte.

Es notifica a la Sra. Maria Carme Rodríguez Garcia, representant de la societat “EVENTS ESPORTIUS 2010, SLU”, que el 9 de desembre del 2013, vaig dictar resolució en l’expedient sancionador incoat amb el núm. 47/EX/12, imposant a la societat “EVENTS ESPORTIUS 2010, SLU” una sanció econòmica, per import de mil vuit-cents euros (1.800€), per infracció als articles 3.c, 4, 21 i 29, de la Llei de protecció del consumidor, del 31 de juliol del 1985.

El pagament de l’esmentada sanció haurà de fer-se efectiu al despatx de la Unitat de Comerç i Consum del Ministeri d’Economia i Territori, situat al camí de la Grau, edifici Prat del Rull, d’Andorra la Vella, dins un termini de 13 dies hàbils a comptar de l’endemà de la data de publicació d’aquest edicte al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra, amb l’advertència que de no fer-se se seguirà el procediment conforme la llei.

De conformitat amb l’establert a l’article 124 del Codi de l’Administració, contra aquesta resolució pot...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR