Edicte del 9-7-2014 pel qual es convoca un concurs nacional per adjudicar l’assessorament tecnicoeconòmic en la redacció del plec de bases, per a la licitació de la concessió administrativa, per a la construcció i explotació d’un giny aeri de transports de passatgers per cable d’Andorra la Vella al Pic de Carroi.

Edicte

El Comú d’Andorra la Vella, en la sessió de la Junta de Govern del 9 de juliol del 2014, ha acordat convocar un CONCURS NACIONAL per adjudicar l’assessorament tecnicoeconòmic en la redacció del plec de bases, per a la licitació de la concessió administrativa, per a la construcció i explotació d’un giny aeri de transports de passatgers per cable d’Andorra la Vella al Pic de Carroi.

Totes les persones interessades en dit concurs poden retirar el corresponent plec de bases, previ pagament de 30 euros, al Departament de Secretaria General del Comú, a partir del 17 de juliol del 2014.

Totes les ofertes han de ser lliurades en sobre tancat i lacrat abans de les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR