Decret del 07-08-2013 de modificació del Decret de qualificació d’interès nacional d’un programa de crèdits destinat al finançament privilegiat d’empreses de valor afegit i/o de caràcter innovador, del 13 de març del 2013.

Decret del 07-08-2013 de modificació del Decret de qualificació d’interès nacional d’un programa de crèdits destinat al finançament privilegiat d’empreses de valor afegit i/o de caràcter innovador

Exposició de motius

El Decret de qualificació d’interès nacional d’un programa de crèdits destinat al finançament privilegiat d’empreses de valor afegit i/o de caràcter innovador, del 13 de març del 2013, estableix a l’article 7 les condicions d’atorgament dels crèdits destinats al finançament privilegiat d’empreses de valor afegit i/o de caràcter innovador, i en particular la tipologia de les garanties que s’han d’aportar. Vist que la tipologia de crèdits que s’atorguen és molt diversa i que la naturalesa dels sol·licitants també és molt variada, s’ha cregut oportú no limitar la tipologia de les garanties demanades, fins ara només personals, i fer-la extensiva també a les garanties reals.

A proposta del Ministeri d’Economia i Territori, el Govern, en la sessió del 7 d’agost del 2013, aprova aquest Decret amb el contingut següent:

Article 1

Es modifica el punt 2 de l’article 5, que queda redactat com segueix:

“2. La persona sol·licitant ha de lliurar a l’Administració els impresos degudament omplerts, amb la declaració, sota promesa o jurament, que totes les dades que hi són consignades són exactes; el pla d’empresa del futur projecte, en què es prevegi la seva viabilitat, i altres documents acreditatius que, en cada cas, siguin oportuns. L’Administració, així mateix, ha de verificar que la persona sol·licitant no n’és deutora, i si ho és, li ha de denegar la sol·licitud. El termini per presentar les sol·licituds es tanca 40 dies naturals abans de la data de finalització de la vigència d’aquest Decret.”

Article 2

Es modifica el punt 6 de l’article 5, que queda redactat com segueix:

“6. Les condicions particulars del préstec en virtut del programa regulat per aquest Decret seran les que figurin en el contracte per formalitzar-lo entre l’entitat bancària i la persona beneficiària del crèdit del programa regulat per aquest Decret.

Una vegada es formalitzi el crèdit, l’entitat bancària ha de conservar al seu dossier un exemplar de la documentació signada per la persona sol·licitant, i adreçar una còpia del formulari i del pla d’empresa presentat a l’Institut Nacional Andorrà de Finances, com a justificant del caràcter computable de l’operació de crèdit...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR