Edicte del 23 de juny de 2014 pel qual es notifica la resolució d’un expedient sancionador al Sr. Manuel Alvaro TABOADA PONTE, titular administratiu del negoci COBERTES TABOADA.

Edicte

Es notifica al Sr. Manuel Alvaro TABOADA PONTE, titular administratiu del negoci COBERTES TABOADA, que el Ministeri de Justícia i Interior el dia 4 de març de 2014 va dictar resolució en l’expedient sancionador número SIT-A138/13, imposant-li una sanció per import de 3000 €, per una infracció dels articles 18.3, 18.4, 20.1, 25, 26.1 i 26.10 del Reglament de seguretat i de protecció de la salut en les obres de construcció i l’article 12.d) de la llei 34/2008 del 18 de desembre, de la seguretat i la salut en el treball.

El pagament de l’esmentada sanció haurà de fer-se efectiu al despatx del Servei d’Inspecció de Treball, C/ de les Boïgues, ed. administratiu de Serveis de l’Obac, núm. 2, 1r. pis, d’Escaldes-Engordany, dins un termini de 13 dies hàbils a comptar de l’endemà de la data de publicació d’aquest edicte al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra, amb l’advertència que de no fer-se se seguirà el procediment conforme la llei.

De conformitat amb l’establert a l’article 124 del Codi de l’Administració, contra aquesta resolució pot interposar-se recurs de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR