Edicte del 12-02-2014 pel qual es convoca un concurs públic per a la realització dels treballs d’auditoria de les liquidacions dels comptes de diversos organismes, corresponents a l’exercici 2013.

Edicte

El Tribunal de Comptes en exercici de les funcions que li són atribuïdes per la Llei del 13-04-2000, i d’acord amb l’article 29.3 de la mateixa, convoca concurs públic, de conformitat amb els articles 52.2 i 17.3 de la Llei de Contractació Pública, per a la realització dels treballs d’auditoria de les liquidacions dels comptes, corresponents a l’exercici 2013, dels següents ens:

Govern, Caixa Andorrana de Seguretat Social, Forces Elèctriques d’Andorra, Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra, Institut d’Estudis Andorrans, Institut Nacional Andorrà de Finances, Residència Solà d’Enclar, Servei Andorrà d’Atenció Sanitària, Servei de Telecomunicacions d’Andorra, Universitat d’Andorra, Andorra Desenvolupament i Inversió, SAU, Andorra Turisme, SAU, Centre de Tractament de Residus d’Andorra, SA, Ràdio i Televisió d’Andorra, SA, Ramaders d’Andorra, SA, Fundació OMT. THEMIS, Col·legi Janer, Col·legi Sagrada Família, Col·legi Sant Ermengol, Escola Especialitzada de Nostra Senyora de Meritxell.

Les empreses interessades a participar en el concurs, ja sigui presentant ofertes per la totalitat o per algun dels ens...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR