Edicte del 17-09-13 pel qual es fa públic el concurs d’adjudicació dels treballs tècnics de redacció de projecte i direcció d’obra del projecte d’Habilitació i millora de les instal·lacions esportives a la zona de La Prada de Moles a Encamp - Projecte núm. 455 - Plec de bases núm. 158.

Edicte

El Comú d’Encamp, per acord de la Junta de Govern de data 16 de setembre de 2013, convoca un concurs públic per dur a terme l’adjudicació dels treballs tècnics de redacció de projecte i direcció d’obra del projecte d’Habilitació i millora de les instal·lacions esportives a la zona de La Prada de Moles a Encamp - Projecte núm. 455 - Plec de bases núm. 158, mitjançant la modalitat de contractació ordinària i la forma d’adjudicació per concurs.

Les persones i les empreses consultores andorranes interessades a participar al concurs, poden retirar al despatx d’atenció al públic del servei de Tràmits de l’edifici administratiu del Comú d’Encamp, situat a la plaça dels Arínsols s/n d’Encamp, previ pagament de 58,60 euros, la documentació següent:

- Document 1: Plec de Bases

- Document 2: Quadre d’honoraris i de terminis

- Document 3: Contracte tipus

- Document 4: Plànols de situació i d’àmbit d’actuació

Les ofertes s’han de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR