Ordre Ministerial del 5 de gener del 2011, relativa a la convocatòria dels vehicles particulars de turisme que han d’efectuar, per primera vegada, la inspecció tècnica obligatòria durant l’any 2011.

Ordre Ministerial

De conformitat amb el que determina l’article 167.7 de la Llei del Codi de la circulació, que estableix els terminis de presentació a la inspecció tècnica de vehicles per a la seva inspecció obligatòria, és convoquen tots els vehicles inclosos en els apartats A) i C) de l’article suara esmentat fabricats l’any 2006 i els de les mateixes categories fabricats abans d’aquesta data que hagin estat matriculats al Principat d’Andorra i que fins a la data d’avui no hagin estat sotmesos a cap inspecció tècnica al Principat d’Andorra.

Els propietaris dels vehicles convocats han de procedir a efectuar la inspecció tècnica obligatòria dels mateixos durant l’any 2011, d’acord amb el criteri següent:

  1. Tots el vehicles inclosos en els apartats A) i C) de l’article 167 de la Llei del Codi de la circulació, que hagin estat matriculats per primera vegada al Principat d’Andorra en el decurs de l’any 2006 i l’any de fabricació dels quals sigui el 2006, han d’efectuar la inspecció tècnica obligatòria, durant el mes que coincideixi amb el mes en que van ser matriculats per primera vegada.

  2. Tots el vehicles inclosos en els apartats A) i C) de l’article 167 de la Llei del Codi de la circulació, que fins a la data...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR