Edicte del 17-09-2013 pel qual es convoca un concurs nacional, modalitat ordinària, pel subministrament d’un vehicle tipus turisme, amb tracció a les quatre rodes, de 1.200 a 1.400 cm3 de cilindrada.

Edicte

FORCES ELÈCTRIQUES D’ANDORRA (FEDA) fa pública la convocatòria de concurs nacional, en modalitat ordinària i procediment obert, a la licitació del contracte de subministrament d’un vehicle tipus turisme, amb tracció a les quatres rodes, de 1.200 a 1.400 cm3 de cilindrada.

Les empreses interessades poden retirar la documentació reguladora del concurs a la planta baixa de l’Edifici de serveis de FEDA, avinguda de la Bartra, s/n, Encamp o bé connectant la pàgina web de FEDA: www.feda.ad.

Les ofertes s’han de presentar en un sobre tancat, al despatx d’atenció al públic de FEDA, a la planta baixa de l’Edifici de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR