Edicte del 8-1-2014 per contractar monitors pels tallers de les vacances escolars dins del curs escolar.

Edicte

Per acord de la Junta de Govern del 8 de gener del 2014, el Comú de La Massana procedirà mitjançant la present convocatòria pública a la contractació de Monitors pels tallers de les vacances escolars dins del curs escolar de l’any 2014.

Els requisits per poder optar al lloc són:

- Nacionalitat preferentment andorrana o nacionals espanyols, francesos i portuguesos d’acord amb el que disposa l’article 8 del conveni entre el Principat d’Andorra, el Regne d’Espanya, la República Francesa i la República Portuguesa.

- Major d’edat a la data d’inici del contracte

- Parlar i escriure correctament la llengua catalana

- Títol de monitor de lleure i/o estudis relacionats amb el món de l’educació i/o el lleure

- Experiència en activitats de lleure amb infants (mínim 320h de treball)

- Preferiblement amb residència a la Parròquia de La Massana

Es valorarà:

- Tenir el curs de primers auxilis en vigor (anys 2012 - 2013) o bé estar inscrit en el curs de primers auxilis i realitzar-lo abans de l’inici de la contractació (portar document acreditatiu)

- Tenir formació en manipulació d’aliments en vigor o bé estar inscrit en el curs de manipulació d’aliments i realitzar-lo abans de l’inici de la contractació (portar document acreditatiu)

- Estar titulat o ser estudiant d’alguna formació universitària...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR