Edicte del 02-06-2014, pel qual es convoca un concurs públic per a l’adjudicació del servei de vigilància, seguretat, gestió i manteniment de la centralització d’alarmes, controls d’accés i cctv dels edificis i instal·lacions del Consell General.

Edicte

Per acord de la Sindicatura, de data 2 de juny del 2014, es procedeix a convocar un concurs públic per a l’adjudicació del servei de vigilància, seguretat, gestió i manteniment de la centralització d’alarmes, controls d’accés i cctv dels edificis i instal·lacions del Consell General.

Les empreses o professionals interessats a participar al concurs poden retirar el plec de bases a la Secretaria General del Consell General.

Les ofertes s’han de presentar en dos sobres tancats i lacrats a la Secretaria General del Consell General, abans de les 15.00h del dia 14 de juliol del 2014.

L’obertura dels plecs s’efectuarà el dimarts dia 15 de juliol del 2014, a les 10.00h en presència de tots els representants de les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR