Edicte del 24.06.2014 pel qual es convoca un concurs públic per a l’adjudicació dels “Treballs de neteja i desinfecció dels conductes i equips del sistema de climatització de Casa Comuna”. PB-211/14.

Edicte

Per acord de la Junta de Govern del dia 23 de juny del 2014, el Comú d’Encamp vol procedir, mitjançant concurs públic, a l’adjudicació dels “Treballs de neteja i desinfecció dels conductes i equips del sistema de climatització de Casa Comuna”. PB-211/14.

Les empreses andorranes interessades a participar en el concurs podran retirar el plec de bases al servei de Tràmits del Comú d’Encamp, després del pagament de 23,50€.

Les ofertes s’han de presentar en un sobre tancat, en què ha de figurar de forma clara i evident el títol del concurs i la identificació del concursant abans de les 10.00h del dia 5 d’agost del 2014...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR