Decret de 4-4-2014 de modificació de les normes urbanístiques del Pla Parcial de la unitat d’actuació UA Suble-137 del Pla d’Ordenació i Urbanisme Parroquial de la parròquia de Canillo, radicada a Soldeu.

Decret

Vista la sol·licitud núm. 1058434 expedient 8843/2013, instada per les societats EDEN S.A. i PROFI S.L. i els Srs. Josep i Rosa ORIOL CANALS, Sr. Antoni PINTAT SANTOLARIA, Sra. Adelina NAUDÍ CAMP i Sra. Mª Rosa NAUDÍ CAMP demanant la modificació de les normes urbanístiques del Pla Parcial de la unitat d’actuació UA Suble-137 del POUP de la parròquia de Canillo, radicada a Soldeu, aprovat per Decret d’aquest Comú de data 23 de juliol de 2012 i publicat al BOPA en data 25 de juliol de 2012.

Vist que el referit Pla Parcial es va elevar a escriptura pública en data 22 d’octubre de 2012 per davant del Notari Sr. Josep Estañol Cornella, sota el núm. 1877/2012 del seu protocol.

Vist que la sol·licitud va ser instada per la totalitat de propietaris del Pla Parcial aprovat, i que va obtenir l’informe favorable emès pel tècnic del Comú, on es constatava que l’abast de les modificacions proposades eren de conformitat amb les previsions del POUP de la parròquia de Canillo, en compliment de l’article 63.4 del Reglament Urbanístic.

Vist que a manca d’un procediment de modificació de pla parcial regulat per la Llei general d’ordenació del territori i urbanisme o pel reglament urbanístic, deriva que el procediment administratiu que s’ha de seguir per modificar un pla parcial és el mateix procediment d’aprovació.

Vist que s’ha procedit a la informació pública de la modificació de les normes urbanístiques interessades, durant un període de 20 dies hàbils.

Vist que no s’ha rebut al·legacions a la modificació proposada.

El Comú de Canillo, per acord de Consell de Comú en la sessió celebrada el dia 3 d’abril de 2014.

Decreta

  1. - Aprovar la modificació interessada en la sol·licitud 1058434 expedient 8843/2013, instada per les societats EDEN S.A. i PROFI S.L. i els Srs. Josep i Rosa ORIOL CANALS, Sr. Antoni PINTAT SANTOLARIA, Sra. Adelina NAUDÍ

    CAMP i Sra. Mª Rosa NAUDÍ CAMP de les normes urbanístiques del Pla Parcial de la unitat d’actuació UA Suble-137 del POUP de la parròquia de Canillo, radicada a Soldeu, aprovat per Decret d’aquest Comú de data 23 de juliol de 2012 i publicat al BOPA en data 25 de juliol de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR