Edicte del 20-1-2011 pel qual es deixa nul i sense efecte l’avís del 13 de gener del 2011 relatiu a la convocatòria per presentar les sol·licituds per a l’atorgament de subvencions per a l’ajut en la promoció i realització d’activitats socioculturals d’àmbit ciutadà que es desenvolupin a la parròquia d’Andorra la Vella per a l’any 2011.

Edicte

Per acord de la Junta de Govern del 20 de gener del 2011, s’acorda deixar nul i sense efecte l’edicte del 13 de gener del 2011, publicat al BOPA núm. 4, Any 23, del 19 de gener del 2011, pel qual es va acordar la convocatòria per presentar les sol·licituds per a l’atorgament de subvencions per a l’ajut en la promoció i realització d’activitats socioculturals d’àmbit ciutadà que es desenvolupin a la parròquia d’Andorra la Vella per a l’any 2011.

El Comú d’Andorra la Vella...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR