Edicte del 26-11-2010 pel qual s’anuncia que se sotmet a informació pública l’avaluació d’impacte ambiental i els altres documents del projecte adjunts a la sol·licitud núm. 2063761 d’atorgament de llicència d’obres de moviments de terra per a dur a terme els treballs de construcció d’un telesquí per a debutants a la zona de Les Solanelles, al sector de Grau Roig del domini esquiable de Pas de la Casa - Grau Roig, presentada per SAETDE.

Edicte

Per acord de la Junta de Govern de data 24 de novembre de 2010, i per donar compliment al que preveu la Disposició final quarta del Reglament de construcció de data 8 d’abril de 2009, que modifica l’article 10.2.a del Reglament per a la realització de treballs o activitats que modifiquin l’estat actual del terreny, del 25 de juliol del 2001, s’anuncia que se sotmet a informació pública l’avaluació d’impacte ambiental i els altres documents del projecte adjunts a la sol·licitud núm. 2063761 d’atorgament de llicència d’obres de moviments de terra per dur a terme els treballs de construcció d’un telesquí per a debutants a la zona de Les Solanelles, al sector de Grau Roig del domini esquiable de Pas de la Casa - Grau Roig, presentada per SAETDE.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR