Edicte del 6-10-2010 pel qual s’ha acordat l’obertura de la convocatòria de les subvencions per al període 2010-2011 destinades a la implantació de mesures de conservació integrada, conservació i restauració, manteniment i millora del patrimoni cultural.

Edicte

Edicte del 6-10-2010 pel qual s’ha acordat l’obertura de la convocatòria per atorgar subvencions, per al període 2010-2011, a les persones físiques i jurídiques, a les entitats privades sense finalitat de lucre i als organismes públics d’Andorra, destinades a la implantació de mesures de conservació integrada, conservació i restauració, manteniment i millora del patrimoni cultural.

El Govern d’Andorra considera que el patrimoni cultural és un bé comú i té la voluntat de promoure’n la conservació i la promoció. El patrimoni cultural constitueix un dels testimonis principals de la història, la identitat i la creativitat d’un país. És un deure essencial de la societat i dels poders públics preservar aquesta riquesa col·lectiva i transmetre-la en les millors condicions a les generacions futures.

La finalitat de les subvencions és incentivar i promoure iniciatives dirigides cap al coneixement, la protecció, la restauració i la revitalització del patrimoni cultural andorrà.

El Govern d’Andorra, a través del Ministeri d’Educació i Cultura, presenta aquesta convocatòria.

  1. Objecte: aquesta convocatòria pública de les subvencions destinades a la implantació de mesures de conservació integrada, conservació i restauració, manteniment i millora del patrimoni cultural, per al període 2010/2011, es concreta en tres modalitats:

    - Subvencions de conservació i restauració dels béns documentals del patrimoni cultural d’Andorra.

    - Subvencions de conservació i restauració dels béns mobles del patrimoni cultural d’Andorra.

    - Subvencions de conservació i restauració dels béns immobles del patrimoni cultural d’Andorra.

    Procediment de licitació obert, modalitat de contractació urgent.

  2. Legislació aplicable: Llei 9/2003, del 12 de juny, del patrimoni cultural d’Andorra, Reglament del procediment per a la concessió i el control de les subvencions i les transferències públiques, del 12 de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR